14:25 | 17 Авг 2019г.

Опасни улици в центъра на Перник гълтат гуми

Добавено: Сряда, 27 Март 2013г | гледана: 373 пъти.

Автомобил пропадна в улична шахта в центъра на Перник. На улица „Отец Паисий“, която е в идеалния център на града и имотите на нея са сред най-скъпите, може да попаднете на доста неприятна и скъпоструваща изненада. От която могат да пострадат и хора, и автомобили, разказа пред Телевизия Кракра очевидецът на случката Юлияна Костадинова.


За канализационните шахти, включително и за злополучната на тази централна улица, отговаря дружеството ВиК. Управителят на пернишката водоснабдителна фирма Искра Златанова била уведомена за инцидента на улица “Отец Паисий”. По телефона тя каза, че капакът на съоръжението не е бил откраднат, а с времето доста изтънял и от тежестта на преминаващите по улицата коли се е продънил. Още същия ден е бил поставен нов капак, свидетелстват и търговците от близките магазини.


За шахтите, които събират дъждовната вода, се грижи общината. Хората, работещи и живеещи на “Отец Паисий” обаче, обръщат внимание и на друго – пътното платно е осеяно с дупки, а улицата не се почиства редовно. Кой ще се погрижи за това?

Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble