23:25 | 11 Юли 2020г.

“Денис и приятели” ще търси най-секси момичета в Перник

Добавено: Четвъртък, 31 Януари 2013г | гледана: 917 пъти.

Късното шоу “Денис и приятели” търси най-секси момичето на България. Победителката ще украси корицата на елитно мъжко списание .


Започва най-красивата надпревара за награда в българския ефир. Като част от пролетния си сезон късното шоу на Денис Ризов ще заснеме атрактивното, щуро, забавно и секси риалити шоу “Най-секси момиче в България”. Ще видим как няколко от нашите момичета-скаути обикалят осем града във всяка част на страната, за да открият най-сексапилните жени, независимо от тяхната възраст, занимание и амбиции. В търсенето ще се включат всички момичета на “Денис и приятели”, а специално от САЩ пристига и любимата ни Кристъл Ролинс, която вече прекара два месеца в шоуто. 


Търсенето на най-секси момичето на България ще продължи със серия невероятни изпитания, които гарантират на зрителите зной дори в хладните пролетни нощи и които ще могат да гледат само в късното шоу “Денис и приятели” по БНТ1. 


Победителката в това нестандартно състезание ще получи много награди и възможността да заснеме еротична фотосесия с екип от елитни фотографи, стилисти и гримьори, с която ще блесне на корицата на голямо мъжко списание. И разбира се, ще я дават по телевизията, и то почти всяка вечер. 


Първият кръг на надпреварата ще се състои в два етапа през месеците февруари и март, като нашите момичета-скаути ще обиколят Варна, Бургас, Русе, Благоевград, Велико Търново, Перник, Пловдив и София. Информация за точните дати ще бъде представена на сайта на предаването – www.denisandfriends.com, както и на официалната фейсбук страница – www.facebook.com/denisandfriends. 


Кампанията стартира с най-горещото промо на сезона, което всички могат да гледат на:


http://www.youtube.com/watch?v=bXNc8bdRB2c&list=UUHBj4895rjNBrsPvkLrwWVQ&index=1


както и в сайта на “Денис и приятели” и официалната фейсбук страница.


Всички кандидатки, които смятат, че отговарят на критериите могат да пишат на casting@denisandfriends.com, където да изпратят снимка и кратка информация за себе си. 


Късното шоу “Денис и прятели” се излъчва всяка вечер, от понеделник до четвъртък, от 23:00 само по БНТ1.  

Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble