00:47 | 11 Юли 2020г.

Баща и син обезоръжили охранител

Добавено: Вторник, 31 Юли 2012г | гледана: 875 пъти.

Баща и син от радомирското село Кленовик са задържани заради нападение и грабеж на охранител, пише Градски вестник. Престъплението е извършено в неделя през нощта. Около 03,50 ч. двама неизвестни проникнали в стопански двор в населеното място, който бил използван за гариране на селскостопанска техника. Като ги видял 20-годишния пазач И.Б. произвел няколко предупредителни изстрела във въздуха, но това не изплашило извършителите. Те се нахвърлили върху него и употребявайки сила и заплаха, му отнели ловен полуавтомат “Байкал”. В резултат на възникналата схватка младият гард получил травматични увреждания на раменна става.


След подадения сигнал органите на реда предприели действия за установяване на извършителите. При огледа на местопроизшествието намерили ръчна количка и множество туби, които били предназначени за кражба на нафта. Село Кленовик и съседните на него населени места били претърсени педя по педя. Полицаите се насочили към двама евентуални извършители- криминално проявения Р.Е./50 г./ и 17-годишния му син, които обаче не били намерени на търсения адрес. Дирите им отвели криминалистите в град Бобов дол, където ги заварили при роднини. При претърсване на жилището им бил открит и иззет откраднатия полуавтомат “Байкал”.


Двамата са задържани за 24 ч. Р.Е. е познат на органите на реда с хулигански прояви, закана за убийство и унищожаване и повреждане на имущество. 

Коментари
Автор: gzlgkknio
fkf664 , [url=http://wjkkfnxibkwi.com/]wjkkfnxibkwi[/url], [link=http://kwgsknysyzxh.com/]kwgsknysyzxh[/link], http://tprutplwrzkb.com/
Добавено: 05.11.2012
Автор: iidggsdm
jNqdoX mvbrxbdurvpg
Добавено: 04.11.2012
Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble