21:16 | 16 Юли 2019г.

Задържаха радомирец обрал пенсионерка

Добавено: Събота, 16 Юни 2012г | гледана: 364 пъти.

Пернишки криминалисти задържаха лице, извършило кражба на дамски портфейл от 62 годишна жена. Деянието е извършено в на 01 юни, в  магазин в централната градска част. Откраднати се лични документи и сума от около 100 лева. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия е установен и задържан криминално проявеният Д.Т.(18г.) от гр. Радомир.


При други две операции на пернишката полиция са установени лицата М.В. (16г.) от с. Люлин, общ. Перник и криминално  проявения К.Н.(20г.) от София. Лицата са извършили кражби на СМАРТ – фони  на територията на гр. Перник. По случаите са започнати досъдебни производства.


Радомирски полицаи заловиха лице, изпочупило прозорците на частен дом. След  проведени незабавни оперативни мероприятия на полицията е установен и задържан Р.Л.(47г.), криминално проявен от гр. Радомир. Лицето е счупил безпричинно 4 прозореца на къща, след което се опитал да избяга. Същият е известен на органите на реда  с други подобни прояви и кражби. Задържан е за 24 ч. и е образувано  досъдебно производство.


На 14.06.2012г. са проведени полицейски операции от служители на сектор ‘’Пътна Полиция’’ към ОДМВР Перник във връзка със спазването на Закона за движение по пътищата . На територията на гр. Перник, гр. Брезник и гр. Трън бяха проверени 72 бр.  МПС. Констатирани са 33 нарушения на ЗДвП , за които са наложени съответните административни  наказания. 

Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble