21:51 | 16 Юли 2019г.

Шахта пука гуми на магистрала „Люлин“

Добавено: Вторник, 05 Юни 2012г | гледана: 466 пъти.

Шахта без капак пука гуми на кило на новата магистрала „Люлин“, пише Стандарт. Коли се въртят като на автородео и се блъскат в мантинелата заради зейналата бомба на асфалта, алармираха потърпевши шофьори.


Канализационната шахта е зейнала преди последния тунел към Суходол. Пропаднах в ямата вечерта в понеделник, оцелях като по чудо, разказа Емил Бонев. Той пътувал с джип си от Перник към София. Пред него карал тир и изведнъж тежката машина направила рязка маневра встрани. Бонев не разбрал какво става и се хвърлил право в шахтата. Спукал и двете леви гуми, джипът се завъртял и се ударил в мантинелата.


Докато чака КАТ, още няколко коли затанцували на аутобана със срязани от ръбовете на отворения канал гуми. Движението в тази отсечка е отбита в едно платно, но никъде няма знаци за опасността. За да избегнат препятствието, много водачи навлизали в затворената лента направо през мантинелата. Бонев не крие, че катаджиите му наложили глоба за превишена скорост. Не оспорвам акта, но тази шахта е убиец, ще стане сакатлък на пътя, предупреждава пострадалият. 

Коментари
Автор: Charlesshors
wh0cd119018 provera where can i buy vermox medication online indocin
Добавено: 01.06.2017
Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble