15:19 | 31 Май 2020г.

Вече трета седмица никакъв резултат от търсенето на 17-годишната Мирослава

Добавено: Сряда, 30 Ноември 2011г | гледана: 2057 пъти.

Издирването на Мирослава николова продължава да буксува. 17-годишната тийнейджърка изчезна още на 7 ноември и оттогава е в неизвестност. Няма развитие по случая, каза на пресконференция директорът на полицията Валентин Димитров. Въпреки огромния ресурс, включен в разследването, дирите на състезателката по таекуон- до се губят.


Полицията работи по всички възможни версии. Една от най-кошмарните версии е, че е възможно да е похитена като донор за органи заради здравия организъм на спортистката. Почти изключена е версията за отвличане за откуп, защото до момента няма никаква осъществен контакт от похитители със семейството или полицията. Проверяват се вариантите Мирослава сама, доброволно да е избягала от семейството си или пък да е напуснала страната, в т.ч. и версията да е изведена зад граница като бяла робиня. Не е известно в Перник да действа организирана група за отвличане на момичета, които да бъдат принуждавани да работят като проститутки, твърди Димитров.


Близките на девойчето са отчаяни. Криминалисти признават, че възможностите Мирослава да бъде открита, жива или мъртва, стават все по-малко.


Буксува и разследването във връзка с обира, извършен в дома на кмета на общината Росица Янакиева. При взлома в края на май т.г. от къщата изчезнаха 50 грама злато и 18 500 лв. Не сме спрели да работим, но крадците все още са на свобода, призна шефът на полицията.

Коментари
Автор: toni
Mimee za6to0 taka stan sas tebb
Добавено: 28.01.2012
Автор: Перник
е как разбира се че работят ченгетата люпят семки ,спят в Патрулките , и се чудят каква далавера да направят за да изкарат пари а дали пък и те нямат пръст в отвличането на Мирослава.Явно е така щом се опитват да потулят случая. В България е така Ако не можеш сам да се защитиш не очаквай родната полиция да те защитава.Надявам се само момичето да е добре и да се завърне при семейството си.
Добавено: 28.12.2011
Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble