13:55 | 29 Май 2020г.

На 11.11.11 трети перничанин спечели нова кола от ТОТО-то

Добавено: Петък, 11 Ноември 2011г | гледана: 564 пъти.

Още един късметлия от Перник се прибра в къщи с чисто нова кола от играта "Втори ТОТО шанс" на българския спортен тотализатор, предаде zaPernik.com. На сакралната дата 11.11.2011г. Радослав Борисов получи ключа от новия си Опел Астра Класик на площад "Кракра".


Малко преди да разбере, че е спечелил чисто нова кола, Радослав имал проблеми със старата - отказала да пали и се наложило да ходи с такси до работното си място в пернишката Топлофикация. Новият Опел обаче запали от раз и щастливия му притежател едва ли скоро ще влезе в автосервиз. Любопитно е, че Радослав Борисов спечели новия си автомобил с комбинация от 4 числа с фиш за 2,80лв. в 80-тия тираж на ТОТО 2, разиграл се на 9 октомври, тази година. 


Прецедент в историята на играта е, че за последните няколко месеца три чисто нови автомобила са спечелени от перничани, съобщи координаторката на Българския спортен тотализатор за Перник Галина Маджарска, която връчи днес ключовете на Радослав. Първите две късметлийки бяха Милка Лозанова и Елисавета Събчева. Самата Елисавета днес бе също на площада и пожела късмет на всички. 


Новият щастливец от Перник доказа за пореден път, че Перник е късметлийски град. Просто перничани трябва да си вярват повече. Самият Радослав пожела на своите съграждани да играят, защото "който играе печели, който не играе - не печели". 


Спортният тотализатор проведе и викторина сред перничани и раздаде още награди, а водещият обяви, че както е тръгнало, не се и съмнява, че ще се срещнат отново в Перник - за да наградят следващия късметлия... с кола.


 

Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble