18:55 | 12 Юли 2020г.

НЗОК Перник започва анкета за качеството на предлаганите услуги

Добавено: Понеделник, 31 Август 2009г | гледана: 1027 пъти.
Здравната каса в Перник започва анкета сред гражданите за качеството на предлаганите административни услуги. Това съобщиха от РЗОК, предаде радио “Фокус Пирин”. Целта е те да бъдат подобрени за в бъдеще.
Формулярите от анкетната карта се намират в деловодството на касата в Перник, като на видно място е сложен образец. Допитването е анонимно и гражданите свободно могат да изразят мнението си за качеството на услугите в здравната институция.

Чрез анкетата РЗОК събира предложения, сигнали, похвали и оплаквания на здравноосигурените лица, за да измери удовлетвореността на предоставяните услуги.
Отговорите от попълнените анкетни карти ще се обобщават всеки месец и ще се изпращат в централното управление на НЗОК в отдел „Информация и връзки с обществеността”. Анализът ще помогне да бъдат актуализирани правилата за взаимодействие между гражданите и служителите в системата на НЗОК/РЗОК.

Призовават се всички гаждани от Пернишко активно да участват в анкетата.
Коментари
Автор: Мария Петрова
Относно РЗОК - така и не получих отговор на питането ми защо взимането на кръв за изследвания става без елементарни предпазни мерки, като едни ръкавици от страна на лаборанта.
Добавено: 11.05.2010
Автор: xxx
Няма, няма ;)
Добавено: 10.05.2010
Автор: Стояна Василева
Имам питане към РЗОК - редно ли е личния лекар да иска 2 лв. за издадена бележка че детето ми има съответните имунизации? Защото д-р Красимира Станкова работи на този принцип - бележка = 2лв!Докога бе хора, от всичко ще правите пари и няма ли за вас закони???
Добавено: 04.05.2010
Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble