20:17 | 23 Яну 2020г.

Няколко причини мъжете да обожават часовниците

Добавено: Четвъртък, 12 Септември 2019г | гледана: 4783 пъти.

  Независимо дали става дума за класически часовник или изкусен аксесоар, не може да се отрече, че господата са луди, щом заговорим за мъжки маркови часовници. И макар че е лесно да сравним любовта на мъжа към часовниците с женската любов към дамските чанти, нека се задълбочим в причините, поради които мъжете обичат часовници. 


 Функционалност 


 Основната причина за всеки, който носи часовник, е функционалността. Докато повечето от нас имат точен час и дата на телефоните си, мъжете, които носят часовници, живеят под мотото „Старите навици умират трудно“. 


 За разлика от жените, които носят телефоните си в чанта, повечето мъже носят мобилните си устройства в джобовете заедно с портфейла си. За повечето от тях просто е по-лесно да си завъртят китката, отколкото да се ровят в джоба си. 


 Мода 


 За разлика от жените, които имат безкрайни възможности за аксесоари, мъжете са ограничени в избора си. Мъжете, насочени към модата, знаят, че часовникът е чудесен начин да направят впечатление и да добавят нотка на стил към всяко облекло. Ето защо истинските любители на часовници имат най-малко 10-12 часовници в колекцията си, за да се гарантира, че имат по един за всеки повод.


 Любов към технологиите Има приключение, което чака да бъде открито във всеки часовник. Някои мъже обичат часовниците, защото имат технологични функции. Цифровите часовници са взети от класическите и сега носителите им могат да балансират интереса си към технологиите с любовта си към часовниците.


 Ето и какви видове часовници можем да видим на мъжката ръка:


 Умен часовник Умният часовник се предлага в много форми; може би сте най-запознати с този на Apple. С наличните опции за персонализиране на дизайна, той се превърна в доста универсален вариант, който може да бъде декориран в красива кожена каишка или да се направи в по-спортен с алуминий или гума.


 Стандартен часовник Изпъкването от тълпата не е целта на стандартния часовник. И човекът, който го носи, няма да бъде запомнен за тази част от гардероба си - и това е ОК. Може да се смята, че е най-добрият прагматик; последовател на статуквото.


 Стилен часовник Известен още като модерния часовник, този стилен часовник с гумена каишка просто е проектиран да бъде забелязан.


 Изискан часовник Този тип часовници (мислете си за Cartier например) не е задължително да имат солен ценоразпис или репутация сред колекционерите, но често се случва така. Това, което има, е безспорно внимание към детайлите - от копринено гладки калъфи до безупречни корони и открити винтови рамки. Ако мъжът се привърже към цялата тази изтънченост, той вероятно ще бъде смятан за човек, който със сигурност се наслаждава на най-фините неща в живота - от скъпи коли до поръчкови костюми, художествени галерии и коктейли със знаменитости.


 Фин часовник Ако един мъж носи такъв аксесоар, вероятно е тих и уверен в себе си. Лоялността и уважението текат през кръвта му, а също така той се грижи отлично за часовника си. Какво по-хубаво от мъж, който умее да се грижи?


 Спортен часовник За да не се бърка със смарт часовника, тази версия е съвсем нова. Възможно е да не проследяватесърдечната си честота и всеки ход, който правите, но този часовник е за спортуващите, които искат малко повече от традиционния (не “умен”) вид на китката си. И човек, който носи такъв, може да е спортист или да не е, но вероятно начинът му на живот се смята за активен и той винаги управлява надпреварата на живота по конкурентна линия, на която не липсват сила и стил.


 Хипстърски часовник


 По принцип този часовник е точно какъвто звучи - създаден е за хипстърския начин на живот. Това е повече от идеален вариант за хипстърския комплект в комбинация с хилядолетен мисловен дух и артистични закачки.


 А какви мъжки маркови часовници харесвате вие?

Коментари
Автор: РАДКО ГРИГОРОВ
HUBLOT
Добавено: 25.10.2019
Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble