11:57 | 26 Май 2019г.

Ковачевци посреща футболен отбор от чужбина

Добавено: Вторник, 12 Март 2019г | гледана: 60 пъти.

  Ковачевци ще бъде домакин на футболно събитие с международно участие.


 През месец юни, се очаква в спортен комплекс „Димитровец”, да пристигне женски футболен отбор от Пакистан. Той ще представлява град Карачи, най- големият пакистански град, като гостува на тридневен лагер в Ковачевци. По време на домакинството ще се състои футболна среща с „Риал Ковачевци”. По този повод ръководството на Община Ковачевци проведе среща с Маруан Алекс Аийаш – съветник на Посланика на Пакистан в Република България. Тема на срещата бе бъдещо сътрудничество в областта на спорта, като началото ще бъде поставено с футбол.


 Отборът на пакистанските футболистки, ще бъде придружен от делегация с официални представители на далечната азиатска република. В момента в област Перник, единствено в Ковачевци спортен комплекс „Димитровец” предоставя отлична възможност за организиране и провеждане на различни спортни мероприятия.


 Ковачевци за трета година, ще бъде домакин на футболно събитие, а опитът, който се е натрупал и отношението на общината се оценява високо, след като тази година, ще гостува отбор от чужбина.

Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble