18:50 | 23 Май 2019г.

Пет бързи производства са започнати през вчерашния ден

Добавено: Сряда, 14 Ноември 2018г | гледана: 118 пъти.

  Жител на Велико Търново е задържан за управление на автомобил без книжка. Служители на РУ – Брезник проверили Рено „Лагуна“, шофиран от 41-годишният К.Д., жител на великотърновско село. Полицаите установили, че кара колата в едногодишният срок на отнетото му по административен ред свидетелство за правоуправление. Наложена му е полицейска мярка за срок до 24 ч.


 Радомирец е управлявал нерегистриран мотопед. На ул. „Любен Каравелов“ в гр. Радомир бил проверен мотопед , управляван от 45-годишният Л.Я. Органите на реда установили, че возилото не е регистрирано по надлежния ред в Р. България. Задържан е за 24 ч. с полицейска мярка.


 21-годишен е управлявал автомобил под въздействието на наркотични вещества. В пернишкото с. Драгичево бил проверен лек автомобил Фолксваген „Голф“, зад волана на който бил 21-годишният Б.Р. от областния град. При изпробването му с техническо средство е установен положителен резултат за употреба на канабис и амфетамин. Задържан е за 24 ч. с полицейска мярка и работата продължава.


 С 1, 44 промила алкохол в кръвта е управлявал автомобила си марка Фолксваген „Голф“ перничанина В.Б./22 г./. Младежът бил проверен 10 минути след полунощ, на ул. „Ю. Гагарин“ в областния град. Дал кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. Отново на ул. „Ю. Гагарин“ е установен пиян шофьор.


 Час след полунощ, полицаи от Второ РУ проверили Фолксваген „Голф“, управляван от 25-годишният Е.Р. от Перник. Алкохолната му проба се оказала положителна – 1, 78 промила. Отказал кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч.

Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble