11:26 | 18 Фев 2020г.

На дискотека под открито небе се събират утре децата в квартал „Изток“

Добавено: Сряда, 25 Юли 2018г | гледана: 548 пъти.

  На дискотека под открито небе ще танцуват децата от квартал „Изток“ утре, 26-ти юли. Партито се организира от Общински младежки дом пред магазин „Хранкомерс“ и започва точно в 18:30ч.


 Въпреки дъждовното лято продължават заниманията за деца в Перник. На 26-юли от 10:30ч. Общински комплекс Дворец на културата в Перник е подготвил забавни игри и анимация с деца и родители. Инициативата е под мотото „Лято в Двореца“. В Общишнския младежки дом Перник от 11:00ч. малчуганите на града могат да се развихрят в творческа работилница.


 На 28 юли пък предстои много интересно предизвикателство за перничанчета от Художествената галерия „Любен Гайдаров“. От 10 :00ч. ще започне мултимедийна презентация на картини от фонда на Художествена галерия. Интересното е, че ще има практическо занимание – изработване на копие на избрана картина – с участието на деца от пернишки училища.


 Веднага след това, от 11:30ч. децата могат да отидат и на Кино в театъра, където ще бъде излъчена детска анимация, 2 D Мястото е Театрален салон „Георги Русев“, а организатор – ОДТ „Боян Дановски“.


 Летните забави за децата на Перник продължават и през месец август.

Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble