13:51 | 25 Мар 2019г.

Търсят шеф на Профилакториума

Добавено: Петък, 16 Март 2018г | гледана: 177 пъти.

  Съветниците в Перник трябва да вземат решение за обявяването на конкурс за нов шеф на Профилакториума. Специализираната болница за продължително лечение и рехабилитация, чийто принципал е минипарламентът, остана без управител, след като д-р Йорданка Александрова бе освободена като ръководител на общинското търговско дружество след спечелен конкурс за шеф на РЗОК – Перник. Профилакториумът временно бе поверен на д-р Венцислав Чунов, специалист по ортопедия и травматология.


 Съгласно изискванията кандидатите за шефското място трябва да притежават образователно-квалификационна степен магистър по медицина и съответно дентална медицина и квалификация по здравен мениджмънт или да бъдат със степен магистър по икономика и управление.


 Конкурсът ще се проведе на три етапа – проверка за съответствието на документите, представяне на програма за развитието на СБПЛР за 3-годишен период и събеседване.


 Кандидатите за шефския пост ще бъдат оценявани от 5-членна комисия, като единият от членовете й ще бъде директорът на РЗИ. С одобрения кандидат ще бъде сключен договор за 3-годишен период./Вяра

Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble