10:52 | 28 Фев 2020г.

Ето къде още си струва да отидете

Добавено: Четвъртък, 26 Октомври 2017г | гледана: 255 пъти.

  Въпреки напълно вярното твърдение, че целта на почивката в Италия е да задоволи шопинг желанията на всяка уважаваща себе си дама и като цяло всички нейни желания, ние сме сигурни, че можем да ви покажем места, в които несъмнено и мъжете биха се влюбили. Така както всеки ден голям процент българи си организират екскурзия в Дубай, така и Италия е посещавана от множество нашенци, решили този път да се откажат от почивка в България.


 Едва ли има някой, който да не е ходил на екскурзия в Португалия и по-точно на почивка в Тасос, който е истинска наслада за окото благодарение на голямото разнообразие от цветя и дървета. Друг, също толкова шарен италиански остров е Бурано, който е известен в цял свят като ,,най-шарения остров в цяло Адриатическо море‘‘, но не заради цветята или палмите, а благодарение на сградите, които са боядисани във всички ярки цветове на дъгата. Те без съмнение са в огромен контраст със едноцветните мрачно бежови сгради, които могат да с евидят при организирана екскурзия в Дубровник. Това е точното място за всеки, който има някакви проблеми или просто е в лошо настроение, тъй като навсякъде се усеща радост, позитивизъм и щастие. Е, какво повече му трябва на човек?


 Известни журналисти и писатели описват езерото Лаго ди Комо, което се намира в Ломбардия като несравнимо и приказно място на земята със свота богата красота. Това райско кътче често бива сравнявано от туристи, които са ходили на почивка в Тайланд с неговите екзотични и далечни езерца. Лаго ди Комо е истинско държавно бижу, където човек може да се наслаждава на чистата синя вода, идеално поддържаната градина с безброй цветя, дървета, храсти и растителни фигури около него, кокетното мостче, както и малките приказни оранжеви вили със сини капаци на прозорците, които се намират в непосредствена близост до самото езеро.


 Възхитително прекрасното градче Спело се намира в италианската провинция Перуджа и изглежда сякаш е излязло от платно на известен художник. Тесните му криволичещи улички наподобяват тези, по които се разхождат туристите на екскурзия в Турция, като навсякъде по стените има десетки ароматни цветя.

Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble