11:18 | 18 Фев 2020г.

Младежи откриват първата ИТ Академия в гр. Перник

Добавено: Петък, 06 Октомври 2017г | гледана: 354 пъти.

  Клон на известната компютърна академия, „Code-X Academy“ отваря врати и създава нова общност за младите перничани където ще се обучават на програмиране, графичен и уеб дизайн и предприемачество. Жителите на Перник вече ще имат възможността да развият своите умения и професионални качества като ИТ кадри или да стартират собствен бизнес в сферата.


 „Академия Кодекс“ Перник е част от групата на „Академия Кодекс България“. Тя е основана и развита от амбициозен българин на 22-годишна възраст, завърнал се от Виена. Той с много труд успя да помогне, заедно с екипа си, в обучението на над 500 ученици и младежи в България.


 Визията на създателите е в Перник да се предостави качествено ИТ обучение и ще стимулират индивидуалното развитие и знания на мотивираните. Общността се събира около новите технологии и предприемачеството и ще помогне на всеки да открие себе си в тези сфери. След завършване на обучението, на желаещите се предлага стаж, в едни от най-големите IT фирми в страната. Приложното обучение и практиката са неразделна част от програмата на „Академия Кодекс“.


 Всички желаещи могат да заповядат и на самото откриване, което ще се състои на 09.10 / понеделник/ от 18:00ч. в Бизнес център „Елена“ на 7-ми етаж.


 Покани са получили Община Перник, Областна Управа, Регионално Управление по Образованието, директори на училища, ученици и родители.

Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble