23:17 | 04 Авг 2020г.

Старши комисар Димитър Попов е новият директор на ОДМВР – Перник

Добавено: Понеделник, 17 Юли 2017г | гледана: 346 пъти.

  Със заповед на министърът на вътрешните работи г-н Валентин Радев за директор на ОДМВР – Перник е определен старши комисар Димитър Попов. Днес той беше представен пред състава на дирекцията от главния секретар на МВР главен комисар Младен Маринов.


 Димитър Попов е роден на 19 октомври 1971 г. в гр. Долни Дъбник, област Плевен. В системата на МВР е назначен през 1992 г. във Второ РУ при ОДМВР – Плевен – „Охранителна полиция“. През 2001 год. е преназначен в столицата към СОД на МВР. 2005 година постъпва в „Криминална полиция“ на Второ РУ – СДВР. 2010 г. е преназначен на длъжност началник група „Криминална полиция“ при СДВР. От началото на 2017 г. до момента е началник сектор „Криминална полиция“ при Трето РУ – СДВР.


 При представянето му главен комисар Маринов подчерта, че Димитър Попов е изключително подготвен и консенсусен, който ще работи за ограничаване на престъпността в региона и в полза на гражданите на Пернишка област.


 „Ще бъда на разположение по всяко време и всеки един от вас може да ме търси и дискутираме всичко, свързано с работата по предотвратяване и разкриване на престъпления и всякакви други теми“ сподели старши комисар Попов, обръщайки се към състава на областната дирекция.

Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble