02:02 | 23 Май 2018г.

74-годишен перничанин е загиналият при катастрофата на Великден

Добавено: Вторник, 18 Април 2017г | гледана: 1 пъти.

  Мъжът, който загина на място при катастрофа по Великден е на 74 години. 21-годишно момиче, возеща се при шофьора- джигит е с два счупени крака и контузия на бял дроб. На 23-годишният убиец му няма нищо. Но за сметка на това има досие…


 Инцидентът е станал на вътрешноградската магистрала, в района на бившия „Винпром“. На 15 април, около 15, 45 ч. се сблъскали два леки автомобила – „Фолксваген голф“, шофиран от 23-годишният В.В. и „Фолксваген пасат“, шофиран от 74-годишен мъж от областния град. Първият автомобил се движел посока центъра, а втория трябвало да направи завой наляво, идвайки от Перник. В резултат на удара е загинал шофьора на пасата. 23-годишният В.В. и спътничката му, момиче на 21 години са закарани в МБАЛ „Р. Ангелова“ – Перник, където им е оказана първа долекарска помощ. Младежът е без сериозни наранявания, а девойката е настанена в столично лечебно заведение със счупени два крака и контузия на бял дроб, без опасност за живота.


 На В.В. е взета кръвна проба за алкохол. До момента са му издадени 35 наказателни постановления за различни нарушения на пътното движение, като преобладават без документи и обезопасителни колани. На 28 март му е отнета книжката за неплатени глоби, като в същия ден е заплатил всичко и му е върната.


 Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава.

Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble