04:39 | 08 Юли 2020г.

Стартира „Месец на кандидат-студента"

Добавено: Понеделник, 16 Ноември 2015г | гледана: 331 пъти.

  Традиционната инициатива „Месец на кандидат-студента" на Районен младежки дом – Мошино и тази година ще осигури възможности на младите перничани да получат актуална информация за кандидатстване във ВУЗ. Първите срещи ще бъдат с представители на Университета за национално и световно стопанство – София.


 Те са на 17 ноември от 13.30ч. в ГПЧЕ"С.Радев" и от 14.20ч. в ПГ по икономика.


 На 26 ноември в град ни ще гостуват преподаватели от Висшето строително училище „Л.Каравелов" – София в ПГТС"Арх.Йордан Миланов" от 12.20ч.


 В края на месец ноември и през месец декември предстоят още срещи с квалифицирани специалисти от Технически университет – София, Софийски университет „Св. Климент Охридски" и Югозападен университет „Неофит Рилски" – Благоевград. Традиционната кандидат-студентска кампания за учениците от XI-те и XII-те класове отново предлага помощ в кариерното ориентиране, актуална информация относно подаване на кандидатстудентски документи, повече за участието в предварителни и редовни изпитни сесии, включително и професионално консултиране чрез осъществяване на директен контакт с преподаватели от висшите училища.

Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble