11:37 | 21 Окт 2018г.

Най-възрастната проститутка на Югозапада проговори

Добавено: Сряда, 04 Март 2015г | гледана: 1330 пъти.

Проститутки воюват за територия, бият се ежедневно за клиенти, рекетират се. Пернишки циганки са тарторки на главен път Е79 в района на квартал Струмско. Превърнали са мястото зад спирката в сметище. Ползват мястото за тоалетна и изхвърлят всякакви боклуци. От доста време там стои и една доста по възрастна жена. С къса русолява коса и винаги е облечена с червени дрехи,  предава Топ Преса.


Обяснява, че името й е Лиляна. На магистралата отказва да дава интервюта, но посочва отсрещния Бар – ресторант 7. Жената е  гладна, и иска само едни пържени картофи и портокал за пиене… Ето и част от интервюто с нея: 


 


-  Представи се на нашите читатели…


– Казвам се Лиляна от град Перник и съм на 55 години. Преместих се в Благоевград, преди 8 години, бездомна съм… Когато изкарам някой лев спя в квартира, иначе навън по пейките…


 


- Защо дойде да живееш в Благоевград?


– Защото тук наемите са по-евтини, а и да съм по- близо до дъщеря си. Тя живее в Гърция, няма брак, но има дете.


 


- Как се стигна до там, че да ти се наложи да излезеш на магистралата и да работиш, като проститутка?


– Като няма къде да спя, стоя по цял ден по пътищата и бензиностанциите. Не ми харесва тази работа. Не искам такъв живот, но ми се налага, за да оцелея.


 


- Колко пари може да изкара една проститутка на ден, тук на магистралата?


– Зависи от сезона, зависи от това как изглежда… Те не гледат годините, по честота ли избират, не знам. Изкарва се по 100-150 лв. Сега, като е студено не може да се изкара нищо. 


Коментари
Автор: ElvaDys
Hey guys!!!
designs and builds specialty lines of lead oxide production equipment, material handling systems, battery related process machinery, parts, and accessories for the battery, pigment, glass, and chemical industries. http://techbasys.com offers technical application and engineering services to help the customer acheive maximum benefit from their equipment and manufacturing processes.
Добавено: 05.11.2017
Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble