07:31 | 05 Юли 2020г.

ЧЕЗ организира приемна за клиенти от Перник на 9 февруари

Добавено: Четвъртък, 05 Февруари 2015г | гледана: 312 пъти.

На 9 февруари, понеделник, ЧЕЗ със съдействието на община Перник ще организира приемна за битови и бизнес клиенти. Приемната ще се проведе от 11:00 ч до 13:00 ч. в сградата на Община на Перник на пл. „Свети Иван Рилски“ 1А (първи етаж, заседателната зала). Това съобщиха от пресцентъра на енергийното дружество. 


Приемната е продължение на инициативата на компанията за активен диалог с потребителите. През есента на 2014 г. бяха проведени приемни в 14 населени места на обслужваната от ЧЕЗ територия, включително и в град Перник. „Опитът ни показа, че прекият диалог с потребителите позволява по-експедитивно да се намират отговори на въпросите, които вълнуват клиентите затова отново сме в Перник. Готови сме да изслушаме внимателно всеки, който посети приемната и да отговорим на всички поставени въпроси“, каза Димчо Станев, директор „Обслужване на клиенти“ в ЧЕЗ България.


На приемната в Перник ще присъстват представители от дирекция „Обслужване на клиенти“, регионалните ръководители от четирите основни направления в ЧЕЗ Разпределение и представител на ЧЕЗ Електро.  

Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble