03:46 | 14 Юли 2020г.

Слагат светещи разписания на спирките в Перник

Добавено: Четвъртък, 31 Юли 2014г | гледана: 592 пъти.

Слагат светещи разписания на спирките в Перник, съобщи БНР. Част от таблата вече са монтирани на по-възловите спирки в града. Предстои да бъдат свързани с електричеството и да светят нощем, обясниха от общината. Разписанията са поръчани отдавна, но заявката е изпълнена едва сега, обясни заместник-кметът Росен Йорданов.


В общината непрекъснато звънят хора и се пускат жалби срещу превозвачите, че не спазват утвърдените разписания и пропускат курсове. Отделно от това пък фирмите взаимно си правят номера и гонки в преследването на повече пътници. Многократно сме уведомявали ДАИ, сезирана е и Прокуратурата, но някакъв видим ефект от това няма, казаха от Общината.


С монтирането на разписанията пътниците ще имат възможност и сами да упражняват контрол над обществения превоз. Сега най-голямото недоволство сред пасажерите е заради това, че единици са линиите, по които се движат коли след 20.30 часа, макар че по разписание началният час на тръгване на последните курсове варира във времето около 22.30 и 22.40 часа.

Коментари
Автор: Dorothygrasp
wh0cd231632 buy celexa nexium albuterol generic generic for mobic buy lisinopril zofran
Добавено: 30.01.2017
Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble