21:46 | 05 Юни 2020г.

Хванаха обирджиите на къщи в Дивотино

Добавено: Вторник, 29 Юли 2014г | гледана: 355 пъти.

Криминалисти от 1-во РУП - Перник задържаха извършителите на три кражби в пернишкото село Дивотино, съобщи ZaPernik.com. Вчера в село Дивотино, община Перник е проведена специализирана полицейска операция с цел противодействие на 'битовата престъпност'. В хода на акцията, в момент на кражба на метални детайли и електрическа инсталация от къща в селото са задържани: В. Е. (29 г.) , Б. С.( 25 г.) от град Перник, непълнолетния Л.К.( 16 г.) и И. М. (21 г.). Трима от тях са криминално проявени, познати на органите на реда с извършени кражби. Установена е съпричастността на лицата към още две престъпни деяния, извършени в селото. Част от инкриминираните вещи са намерени и иззети. Предстои да бъдат върнати на законните им собственици. Работата по започнатите досъдебни производства продължава.


Пернишки криминалисти от сектор "Противодействие на икономическата престъпност" установиха и иззеха 6,5 килограма тютюн без акцизен бандерол. Вчера, около обяд в централната част на областния град служители на ОДМВР - Перник са извършили проверка на лек автомобил с пернишка регистрация, управляван от 21-годишният перничанин Д.Р. Намерени и иззети по надлежния ред са 13 пакета (с общо тегло 6,5 килограма) нарязан тютюн без акцизен бандерол на МФ на република България.


Вчера е проведена специализирана полицейска операция с цел подобряване безопасността на движението в малките слабонаселени и отдалечени места на територията на РУП - Радомир. В хода на операцията са проверени 8 броя моторни превозни средства и 8 лица. За констатираните нарушения по Закона за движение по пътищата са съставени 2 броя актове за установяване на административно нарушение и наложена една глоба с фиш.

Добави коментар
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble