00:12 | 24 Яну 2019г.

Перник / Бизнес Каталог / ЗА ВАШИЯ ДОМ / Почистване по домовете

CClean - Професионално почистване

Ние сме компания в сферата на професионалното почистване и поддържане на административни, офисни, жилищни, търговски и производствени сгради и прилежащите им площи.
При нас ще намерите всичко от което имате нужда вие и вашата сграда. УСЛУГИТЕ, КОИТО ИЗВЪРШВАМЕ, СА: Абонаментно почистване. Основно почистване. Абонаментно почистване на витрини. Почистване на фасади. Дезинфекции, дезинсекции и дератизации. Почистване на прилежащи паркинги и тротоари. Озеленяване и поддръжка на зелени площи. Почистване след вашето парти, коктейл, концерт, мероприятие и др.
Перник, ул. Владайско възстание 1; Тел.: 0888406749; Факс: 02/8755157;
E-mail: office@cclean-bg.com; www.cclean-bg.com

\"ЕЙ-СИ 2013 ЕООД\"-Професионално почистване

Уважаеми клиенти "ЕЙ-СИ 2013" ЕООД е фирма за професионално почистване на домове, офиси и промишлени сгради.
•Комплексно почистване. •Абонаментна поддръжка на домове и офиси. •Измиване на прозорци •Пролетно-есенно основно почистване. •Почистване след ремонтни дейности. •Еднократно почистване - след парти, събитие. •Машинно измиване на меки подови настилки и мебели. •Комплексно вътрешно измиване на автомобили. •Комплексно почистване на баня.
тел: 0877 155 730 Емилия Иванова

Агенция за Чистота \"СПАСИТЕЛЕН ОТРЯД\"

Перник,ул."Отец Паисий"54/8
Машинно почистване на домове и офиси. Почистване след ремонти, издаване на сгради и др. Машинно пране на мека мебел, автотапицерии, килими, мокети и всякакъв текстил.
Почистването се извършва с професионална техника и препарати.
Цени без конкуренция!
Гарантирана дискретност!
Лице за контакти: Явор Евтимов, тел.0898/89 49 52; 0878/655 038, е-mail:spasitelen.otriad@abv.bg

Вердес ЕООД

Вердес е Вашият надежден партньор в поддържането на чистотата на Вашия дом и единствената професионална компания за домашно почистване, която е специализирала в здравословно и екологично почистване.
Нашата Система за Здравословно Почистване, професионалните кадри, екологични продукти, специално оборудване и уникален процес на почистване, предоставя на Нашите клиенти достъпна възможност да използват, услуги за домакинството, несравними по качество.
с.Кладница, ул.Симеон 10; E-mail: office@verdes.bg; Сайт: www.verdes.bg

ЕТ   Лилия Драгомирова   -    Дани 94

Професионално почистване на домове , офиси и промишленни сгради. Работно време - всеки ден.
Фирмата е на пазара от 1994 г. Работи в региона на Перник и София. 15 години опит в обслужване на банки, магазини, заведения и промишленни сгради. Използваме професионални машини и препарати. За мебели и матраци - обработка с Кърби.
Перник, ул. Граово № 3; Телефон за контакти: 0888904968, 0896620268; Лице за контакти: Лилия Драгомирова; E-mail: d_a_n_y_94@abv.bg

ЕТ \"Валентина Методиева\" ВИКИ

Фирма ВИКИ предлага: основно почистване и поддръжка на офиси, заведения, промишлени предприятия, административни помещения и домове; бързо и професионално машинно изпиране на меки подови настилки и мека мебел; чистене, пране, гладене, пазаруване, готвене, грижи за цветята в дома и градината. Предлаганите услуги могат да бъдат променяни съобразно Вашите изисквания след предварително договаряне на вида и цената им.
гр. Перник ул. „Струма” 14/9, тел. 0888536874; 0887804543, e-mail:viki_et70@abv.bg

Искаш да участваш в Перник Днес - Разбери как!
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble