13:47 | 25 Мар 2019г.

Перник / Бизнес Каталог / ЗА ВАШИЯ ДОМ / Озеленяване, саксийни цветя

CClean - Професионално почистване

Ние сме компания в сферата на професионалното почистване и поддържане на административни, офисни, жилищни, търговски и производствени сгради и прилежащите им площи.
При нас ще намерите всичко от което имате нужда вие и вашата сграда. УСЛУГИТЕ, КОИТО ИЗВЪРШВАМЕ, СА: Абонаментно почистване. Основно почистване. Абонаментно почистване на витрини. Почистване на фасади. Дезинфекции, дезинсекции и дератизации. Почистване на прилежащи паркинги и тротоари. Озеленяване и поддръжка на зелени площи. Почистване след вашето парти, коктейл, концерт, мероприятие и др.
Перник, ул. Владайско възстание 1; Тел.: 0888406749; Факс: 02/8755157;
E-mail: office@cclean-bg.com; www.cclean-bg.com

МОТОСЕГА ООД - ПЕРНИК

Ремонт на горска и градинска техника; заточване на вериги; продажба на резачки,косачки,пръскачки и всички останали видове горска и градинска техника; консумативи.
Фирмата предлага своите услуги на територията на Перник от две години. Има сервиз и в град София. Предлагаме ремонт и продажба на горска и градинска техника и консуматините необходими за използването и. Цените са атрактивни.
гр. Перник, кв. Иван Пашов, ул. Силистра 23; Тел.: 0879 167116; Лице за контакти: Димитър Рангелов; E-mail: motosegs_ood@abv.bg

1
Искаш да участваш в Перник Днес - Разбери как!
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble