19:10 | 26 Мар 2019г.

Перник / Бизнес Каталог / ЗА ВАШИЯ ДОМ / Дезинфекция, дезинсекция, дератизация

CClean - Професионално почистване

Ние сме компания в сферата на професионалното почистване и поддържане на административни, офисни, жилищни, търговски и производствени сгради и прилежащите им площи.
При нас ще намерите всичко от което имате нужда вие и вашата сграда. УСЛУГИТЕ, КОИТО ИЗВЪРШВАМЕ, СА: Абонаментно почистване. Основно почистване. Абонаментно почистване на витрини. Почистване на фасади. Дезинфекции, дезинсекции и дератизации. Почистване на прилежащи паркинги и тротоари. Озеленяване и поддръжка на зелени площи. Почистване след вашето парти, коктейл, концерт, мероприятие и др.
Перник, ул. Владайско възстание 1; Тел.: 0888406749; Факс: 02/8755157;
E-mail: office@cclean-bg.com; www.cclean-bg.com

Вердес ЕООД

Вердес е Вашият надежден партньор в поддържането на чистотата на Вашия дом и единствената професионална компания за домашно почистване, която е специализирала в здравословно и екологично почистване.
Нашата Система за Здравословно Почистване, професионалните кадри, екологични продукти, специално оборудване и уникален процес на почистване, предоставя на Нашите клиенти достъпна възможност да използват, услуги за домакинството, несравними по качество.
с.Кладница, ул.Симеон 10; E-mail: office@verdes.bg; Сайт: www.verdes.bg

ЕТ Светата Троица

Почистване на апартаменти, офиси, къщи. Основно почистване, почистване след ремонт, after party почистване. По желание на клиента премахваме акари от матраци, дамаски, килими чрез почистваща система Ritelo.
Позвънете и се уверете 0896 77 90 08

“ДЕЗИНФЕКЦИЯ” ЕООД  -. Перник

Бързо, безопасно и успешно
УНИЩОЖАВА
хлебарки, мравки, мишки, плъхове и други битови вредители в жилища,
мазета, тавани и други помещения.
Гр. Перник, ул. “Брезник” №23; тел.: 076/602 167; 0886/767 177;
Лице за контакти: Марияна Ангелова; e-mail: ddd_pk@abv.bg

1
Искаш да участваш в Перник Днес - Разбери как!
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble