10:53 | 19 Ное 2018г.

Перник / Бизнес Каталог / ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ / Лекарски кабинети

Ветеринарен Център Перник

При нас ще намерите висококвалифициран екип от специалисти,високо качество на медицински, хирургични и превантивни грижи за Вашия домашен любимец,персонално внимание към всеки от нашите пациенти. Ветеринарен Център Перник разполага с просторна приемна с рецепция и чакалня, отделни кабинети за прегледи на кучета и котки. За първи път в град Перник,във ветеринарна клиника има отделно помещение за следоперативни грижи и и стационарно лечение за Вашите любимци. Разполагаме с аптека, зоомагазин, ехограф, клинична лаборатория, а вече и с РЕНТГЕН. Заповядайте при нас! Здравето на Вашите любимци е наш приоритет!
Перник, ул. "Искър" 1; тел.: 0879553635; е-mail: vetpernik@abv.bg; сайт: www.veterinarna-klinika-pernik.com

ГПСМП УРОЛОГИЯ ООД

Работи със Здравна Каса. В груповата практика работят четирима лекари специалисти.
Управител: Д-р Анжело Панчев
Перник ул.Брезник №2
сградата на ДКЦ 1 кабинет 28

ЕТ \"Д-р Славчо Рангелов - ИПСМП\" - УНГ

Специалист по УНГ болести, началник отделение в МБАЛ - Перник, с над 30 години стаж по специалността извършва прегледи в кабинета си от 15,00 до 18,00 ч. всеки делничен ден, а при нужда и извършва операции в болницата, на адрес кв."Хр.Смирненски" бл.20 ет.2 каб. № 4. Работи и с направления от личните лекари.
Перник, кв."Христо Смирненски" бл.20 ет.2 каб.№4; Тел.: 0889-608-008; Лице за контакти: Д-р Славчо Рангелов; E-mail: s.rangelov@mail.bg

ЕТ\"Д-р Славчо Рангелов - ИПСМП\" - УНГ

Кабинет по УНГ болести и аудиология. В кабинета работи специалист по УНГ болести с над 30-годишен стаж по специалността, от 13 години е и Началник на отделението по УНГ в МБАЛ - Перник. В кабинета се осъществяват прегледи и консултации, а при нужда се извършват и оперативни интервенции. При необходимост се предписва и необходимия слухов апарат.
Перник, кв."Христо Смирненски" бл.20, ет. 2, каб. 4; Тел.: 0889/608-008

1
Искаш да участваш в Перник Днес - Разбери как!
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble