08:26 | 12 Юли 2020г.

Перник / Бизнес Каталог / ЗА ДЕЛОВАТА ВИ АКТИВНОСТ / Преводи

ДИВОРА - преводи и легализация

Агенция „ДИВОРА” е професионална агенция за преводи, която предлага преводи от и на над 30 езика. На основание договор № 206/26.11.1998 с МВнР агенцията е оторизирана да извършва легализация и официални преводи на документи и други книжа от български на чужди езици и от чужди езици на български език.

Офиси: ул. „Найчо Цанов” 24 и ул. „Търговска” 25.

Телефон: 0889 521853

Преводаческа агенция Нов Век Перник

Преводаческа aгенция НОВ ВЕК разполага със заклети преводачи и извършва лицензирани преводи и легализация на всички езици.

Преводаческа aгенция НОВ ВЕК беше първоначално лицензирана за извършване на преводи и на легализация на документи към МВнР на Република България с дог. номер 1026/2006 и официално подновен на 19.12.2012 с дог. номер 1829/2012.

Агенция за преводи НОВ ВЕК разполага със заклети преводачи на над 30 езика: английски, немски, френски, италиански, испански, руски, гръцки, турски, румънски, сърбо-хърватски, чешки, полски, македонски, португалски, унгарски, украински, молдовски, словенски, словашки, холандски, шведски, норвежки, финландски, арабски, китайски, японски, корейски, персийски, литовски, латвийски, естонски, иврит, както и други редки езици.

Предлагаме устни и писмени преводи на фирмени документи (счетоводни и банкови документи, официална кореспонденция, бизнес оферти), на официални и лични документи (дипломи, свидетелства за съдимост, свидетелства за сключен граждански брак, актове за раждане и др.), както и превод на всички видове художествена и специализирана (техническа, юридическа, медицинска) литература. Предлагаме бързи и експресни услуги за същия ден.

НОВ ВЕК предлага следните специализирани услуги:

Заверки и легализация на лични и официални фирмени документи във всички държавни институции и посолства на Р. България;
Заверки на официални документи с АПОСТИЛ от Консулски отдел на МВнР;
Заверки от Консулски отдел на преводи, изготвени от заклети / лицензирани преводачи на фирмата;
Устни преводи пред нотариус;
Преводи при делови преговори и неофициални срещи, презентации и семинари.

Преводаческа агенция ПроДеск

Преводаческа агенция ПроДеск извършва официални писмени преводи на Английски, Немски, Френски, Руски, Гръцки, Турски, Италиански, Испански, Холандски и много други езици. Преводите се извършват от професионални преводачи, включени в списъка на преводачите, получили потвърждение за владеене на съответния език, поддържан от МвНР.

1
Искаш да участваш в Перник Днес - Разбери как!
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble