00:17 | 20 Юли 2019г.
  • Майстора на саеко Solis Master 5000
  • Майстора на саеко Solis Master 5000

Контакти

Лице за контакти:Saeco
Телефон:0879466606
И-мейл:saecowxellent1@abv.bg
Уеб сайт:

Майстора на саеко Solis Master 5000

публикувана: 14/09/2018г. | гледана: 60 пъти
цена: 
Майстора на саеко Solis Master 5000 смила пресните кафени зърна и извлича перфектно еспресо, пълна с отличен каймак чаша. И всичко това прави с натискането на един единствен бутон. Поради тази причина, майсторът 5000 е най - добрата машина за офиси, заведения и за дома машина. Циферблата на лицевия панел позволява на потребителя да избере силата кафе за всяка чаша.
Простотата на контролния панел се прави лесно - изберете дължината
на кафето, натиснете този бутон, и Майстора 5000 прави идеалното еспресо, Cafe Crema. Това е напълно автоматична машина за еспресо също включва няколко много практични предимства: резервоар половин галон вода е достъпен от по - горе регулируема по височина разпределителната глава е идеална за малки и големи чаши и тихо и регулируема мелница гарантира запазване на аромата и вкуса на прясно смляно кафе. Машината е с части на Saeco. Всички машини имат ГАРАНЦИЯ и осигурен гаранционен и следгаранционен сервиз.
Saecoexellent сервиз номер 1 с най добра поддръжка и профилактика!!!, най - ниски цени за ремонт на вашата машина, резервни части за кафе машини др. Ново - предлагаме изкупуване на Вашата стара кафе машина, без значение дали е работеща.
Изпращам с еконт с направена застраховка и с 20 процента по евтина доставка с опция преглед и тест.
Може да върнете стоката след прегледа ако не ви хареса.
Доверете се на коректните лоялни търговци!
Изпрати онлайн запитване
Моля попълнете полетата по - долу (полетата с * са задължителни)
Работа в Перник, обяви Перник, Jooble